Gebiedsbeheerder | 24 uur | Boxtel

Waterschap de Dommel heeft voor haar locatie in Boxtel een vacature voor een Gebiedsbeheerder.

Functie-omschrijving

Het proces Beheer Watersysteem draagt samen met collega-processen zorg voor een  klimaatrobuust watersysteem dat aan de gebruiksdoeleinden (landbouw, natuur, recreatie, wonen) voldoet.

Het watersysteem beheren we duurzaam en ontwikkelen we verder samen met onze omgeving. Dit doen we door het aanbrengen van kleine verbetermaatregelen aan de watergangen of door aangepast (maai)onderhoud.

Als gebiedsbeheerder voer je het operationele beheer in het veld uit. Je bent dan ook vooral buiten te vinden en treedt op als eerste aanspreekpunt en weet wat er buiten speelt. Daarnaast heb je goed zicht op het functioneren van het primaire (de A-watergangen) en van het secundaire watersysteem (de B-watergangen) en kunt de effecten van maatregelen (bv maaien, baggeren, ingrepen middels projecten) op deze systemen goed inschatten. Je bent het visitekaartje van het waterschap en bent benaderbaar in het veld én je gaat actief de boer op. Je kunt beleidskeuzes toelichten en neemt signalen mee naar binnen en legt deze vast. Je bent betrokken bij werkzaamheden voor calamiteitenbestrijding en neemt deel aan de wachtdienst.

Je gebied is de stad Eindhoven en omgeving. Het beheer van stadswateren en de samenwerking met gemeenten hierbij hebben jouw specifieke aandacht.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4-niveau, bijvoorbeeld Watermanagement of Land, Water en Milieu. Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je neemt initiatief en zoekt naar creatieve oplossingen in een omgeving met tegengestelde belangen. Je bent leergierig en treedt graag in contact met de ingelanden uit je gebied. Je houdt van variatie in je werk en in het bezit van een rijbewijs (B). Kortom; voor jou is het een uitdaging dat elke dag anders is en je kunt goed omgaan met onverwachte situaties.

Dit bieden wij jou!

Een arbeidsovereenkomst voor een periode van drie jaar, met uitzicht op een vast contract. Het bruto maandsalaris is minimaal € 2.422,- tot maximaal € 3.165,- op basis van 36 uur (schaal 7). Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij een aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Waar kom je te werken?

Wij zijn op zoek naar talenten die mee bewegen- en groeien en in staat zijn onze organisatie te versterken. Toon je initiatief, ben je ondernemend, flexibel en slagvaardig? Vind je het belangrijk om bij een organisatie te werken waar je, naast je eigen takenpakket ook kan werken aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding en teamontwikkeling? Bij een organisatie waar je veel vrijheid krijgt, flexibel kan werken, kan samenwerken met andere partners en waar vitaliteit gepromoot wordt?

Waterschap De Dommel is voor werknemers een inspirerende organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Een werkgever waar vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit, zelfsturing en flexibiliteit belangrijk zijn. Onze kernwaarden zijn deskundig, samenwerken, slagvaardig en betrouwbaar.

Wij zijn dé waterpartner in Midden-Brabant en zorgen voor droge voeten, voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.

Enthousiast? Reageer!

Je kunt reageren via de onderstaande solliciteerbutton met een motivatiebrief en je CV tot en met 14 december 2020. De eerste selectiegesprekken zullen gepland worden in de week van 14 december 2020.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Maré Meijs, gebiedsbeheerder, telefoonnummer 0614880551. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Dannieke Diepenmaat, Personeelsconsulent, 0411-613192.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties gesloten.