Repressief Toezichthouder/Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) | 36 uur | Tilburg

Ben jij thuis in bestuursrechtelijke en strafrechtelijke handhaving (of gemotiveerd om je hierin te laten opleiden)? Blijf jij altijd met beide benen op de grond staan? En wil je je inzetten voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie-omschrijving

Als repressief toezichthouder/BOA heb je een dubbelfunctie waarbij je bestuursrechtelijke zaken afwisselt met strafrechtelijke zaken. Je richt je op handhaving op het gebied van bouwen, ruimtelijke ordening en milieu (kleursporen grijs en bruin) bij bedrijven in de hele provincie Noord-Brabant.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Je kunt gedegen strafrechtelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of een proces-verbaal opgemaakt moet worden. Daarbij kun je goed netwerken en samenwerken met andere handhavingspartners zoals het functioneel parket, waterschappen en politie. Daarnaast beschik je over de juiste hoeveelheid empathie en verbale communicatie om verdachten op hun rechten te wijzen, te horen en om (conflict)situaties goed in te kunnen schatten.  

Voor dit werk heb je een afgeronde relevante hbo-opleiding nodig, zoals milieukunde, chemische technologie of integrale veiligheid. Werkervaring op het gebied van bouw, ruimtelijke ordening en milieu is een pre. Ook moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B. Daarnaast moet je in het bezit zijn van het getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar om dit werk uit te mogen voeren. 

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst in de generieke functie Toezichthouder B,
  • Eerst voor bepaalde tijd en daarna mogelijk voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris van maximaal € 4.048, – bruto per maand (schaal 9), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris en deelname aan het pensioenfonds ABP;
  • De mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • Een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts vierhonderd meter van station Tilburg;
  • Een gedreven team collega’s.

We kijken ook wat jíj nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Kijk om je heen bij de OMWB

Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied.

Om dit te bereiken kijken meer dan 270 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Vacature Omgevingsdienst midden West Brabant

Solliciteren

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw cv, maar bovenal zijn we benieuwd naar jouw motivatie om bij de OMWB aan de slag te gaan. Solliciteren op deze functie kan tot 1 mei 2021 ter attentie van Cees Weber, HR-adviseur, via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Rowena Ramsay, teammanager Klachten en Handhaving. Je kunt haar bereiken via 013-2060346.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties gesloten.