Toezichthouder milieu en asbest | 36 uur | Tilburg

Als toezichthouder milieu en asbest houd je toezicht op bedrijven in het werkgebied van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB). Het taakaccent ligt op de asbestbranche, maar je bent net zo goed inzetbaar op andere taakvelden zoals bodem, mobiel breken en afval. Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het beoordelen van (asbest)-sloopmeldingen en het risicogericht houden van toezicht op asbestsaneringen.

Wie zoeken wij?

Voor dit werk zoeken wij een doortastend en nieuwsgierige persoonlijkheid met een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld hbo-milieukunde). Je hebt affiniteit met het toepassen van wet- en regelgeving binnen het bestuursrechtelijk domein.

Je kunt ook putten uit ten minste drie jaar werkervaring met toezicht bij de overheid. Daarnaast heb je bij voorkeur één of meer opleidingen op het vlak van Omgevingsrecht, bestuurskunde of integrale veiligheid met succes afgerond, of ben je bereid om op korte termijn je op deze terreinen te verbreden door middel van opleidingen.

Als toezichthouder beschik je over een goed ontwikkeld analytisch vermogen, ben je besluitvaardig en heb je goede communicatie- en adviesvaardigheden. Je bent politiek sensitief, je beschikt over overtuigingskracht, bent vasthoudend en beschikt over realistische oordeelsvorming. Je herkent en schakelt soepel tussen tegenstrijdige belangen. Zowel in het team als daarbuiten ben je zichtbaar, aanspreekbaar en leg je verbindingen. Je regisseert ook het toezicht- en handhavingsproces in de asbestketen en neemt daarbij initiatief in de samenwerking met andere ketenpartners. Projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij? 

  • een arbeidsovereenkomst bij de OMWB in de generieke functie medewerker Toezicht en Handhaving A;
  • een salaris van maximaal € 4494,- bruto per maand (schaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een voltijd dienstverband;
  • een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
  • deelname aan het pensioenfonds ABP;
  • de mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts vierhonderd meter van station Tilburg Centraal;
  • werk in een gedreven en diverse organisatie die volop in ontwikkeling is.

We kijken ook wat jij nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de ruimte krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken.

Kijk om je heen bij de OMWB

Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieu- en bouwregelgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied.

Om dit te bereiken kijken meer dan 270 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten, controles uit te voeren, vergunningen te verlenen en adviezen te verstrekken in een gebied met grote en middelgrote bedrijven; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van de fysieke leefomgeving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Vacature Omgevingsdienst midden West Brabant

Solliciteren

We zijn benieuwd naar jouw cv en motivatie om bij de OMWB aan de slag te gaan. Solliciteren op deze functie kan tot en met 3 mei 2021 ter attentie van Cees Weber, HR-adviseur, via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Robert Hoogveld, coördinator team asbest. Je kunt hem bereiken via 0652857465.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

You may also like...

Reacties gesloten.