Senior toezichthouder Industrie en MKB | 36 uur | Tilburg

Ben jij thuis in toezicht bij de overheid? En denk je graag mee over beleid en de coördinatie van ons toezichtswerk? Als senior toezichthouder draag jij je steentje bij aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Functie-omschrijving

Voor dit werk zoeken wij een doortastende en nieuwsgierige persoonlijkheid. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring met toezicht bij de overheid en zet deze kennis graag in als coördinator en aanspreekpunt van je team. Je begeleidt andere toezichthouders en neemt trainees gemakkelijk onder je hoede. Je kunt meedenken over brancheplannen en projecten leiden. Daarnaast kun je adviseren over (complexe) toezicht- en handhavingsaspecten met een grote bestuurlijke en maatschappelijke impact.

Je bent dan ook analytisch sterk, besluitvaardig en communicatief. Je kunt situaties realistisch inschatten en schakelt soepel tussen tegenstrijdige belangen – ook in een politiekgevoelige situatie. Binnen je team én in de samenwerking met externe partners weten mensen je snel te vinden. Je volgt de ontwikkelingen in je vak en vertaalt dit naar nieuwe beleidsvoorstellen, regelgeving en programma’s.   

Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld hbo-milieukunde) en bij voorkeur opleidingen gevolgd op het vlak van Omgevingsrecht, bestuurskunde of integrale veiligheid. Zo niet, dan ben je gemotiveerd om die te volgen.

Wat bieden wij? 

  • een arbeidsovereenkomst in de generieke functie medewerker Toezicht en Handhaving 00;
  • een salaris van maximaal € 5169,- bruto per maand (schaal 11), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een voltijd dienstverband;
  • een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
  • deelname aan het pensioenfonds ABP;
  • de mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts vierhonderd meter van station Tilburg Centraal;
  • werk in een gedreven en diverse organisatie die volop in ontwikkeling is.

We kijken ook wat jij nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de ruimte krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken.

Kijk om je heen bij de OMWB

Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieu- en bouwregelgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied.

Om dit te bereiken kijken meer dan 270 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten, controles uit te voeren, vergunningen te verlenen en adviezen te verstrekken in een gebied met grote en middelgrote bedrijven; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van de fysieke leefomgeving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Vacature Omgevingsdienst midden West Brabant

Solliciteren

We zijn benieuwd naar jouw cv en motivatie om bij de OMWB aan de slag te gaan. Solliciteren op deze functie kan tot 7 juni 2021 ter attentie van Cees Weber, HR-adviseur, via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Ron Ooms, teammanager Toezicht IMKB. Je kunt hem bereiken via 0652857346.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties gesloten.