Toezichthouder Klachten & Calamiteiten | 24-36 uur | Tilburg

Kun jij op de juiste wijze bedrijven controleren naar aanleiding van milieuklachten of meldingen? Ben jij flexibel om dag en nacht paraat te staan? En woon je in West-Brabant? Zet je dan als toezichthouder in voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Functie-omschrijving

Als toezichthouder Klachten & Calamiteiten controleer je bedrijven in de regio Midden- en West-Brabant naar aanleiding van ingediende klachten en/of meldingen van bedrijven. Dit kan gaan om bijvoorbeeld klachten over geluid of geur. Jij gaat vervolgens na in hoeverre de bedrijven wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid overtreden. Op basis van jouw bevindingen maak je afspraken met de ondernemer. Zo nodig treed je direct op bij overtredingen. Je wikkelt alles administratief netjes af en koppelt terug aan bijvoorbeeld de gehinderde en de gemeente waar het bedrijf staat. Daarnaast kan het zijn dat je ingezet wordt bij (milieu)incidenten.

Wie zoeken wij?

Voor dit werk zoeken we iemand met een afgeronde relevante hbo-opleiding, zoals milieukunde, chemische technologie of integrale veiligheid. Werkervaring op dit gebied is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je de drive hebt om je te ontwikkelen in het toezichtsvak. Wel moet je zelfstandig kunnen werken en beschikken over de juiste mate van besluitvaardigheid en communicatie- en adviesvaardigheden. Een ondernemende hands-on mentaliteit komt hierbij goed van pas, omdat je al snel zelfstandig bedrijven bezoekt. Ook moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Verder staat ons Klachtenteam 24 uur per dag paraat om in actie te komen bij klachten en incidenten. Wij zoeken dan ook een flexibele collega die bereid is om regelmatig beschikbaarheidsdienst te draaien. Het is daarnaast van belang dat je in West-Brabant woont, in verband met aanrijdtijden.

Wat bieden wij? 

  • een arbeidsovereenkomst in de generieke functie Toezichthouder B,
  • eerst voor bepaalde tijd en daarna mogelijk onbepaalde tijd;
  • een salaris van maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband;
  • een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
  • een consignatievergoeding;
  • een dienstauto tijdens de consignatiedienst;
  • deelname in het pensioenfonds ABP;
  • de mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts 400 meter van station Tilburg.
  • een gedreven en divers team dat volop in ontwikkeling is.

We kijken ook wat jíj nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Kijk om je heen bij de OMWB

Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied.

Om dit te bereiken kijken meer dan 270 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Solliciteren

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw cv, maar bovenal zijn we benieuwd naar jouw motivatie om bij de OMWB aan de slag te gaan. Solliciteren op deze functie kan tot en met 15 december 2021 ter attentie van Cees Weber, HR-adviseur, via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Rowena Ramsay, teammanager Klachten en Handhaving. Je kunt haar bereiken via 013-2060346.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

You may also like...

Reacties gesloten.