Junior vergunningverlener milieu (agrarische branche) | 24-36 uur | Tilburg

Ben je geïnteresseerd in het vak van vergunningverlener milieu en gaat je belangstelling uit naar agrarische bedrijven? Word dan vergunningverlener bij de OMWB en draag bij aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Functie-omschrijving

Afhankelijk van je agenda werk je op kantoor of vanuit huis. Je begint de dag met een telefonisch overleg met een bedrijf dat een vergunningaanvraag heeft ingediend. Op basis van de aanvraag, inclusief bijbehorende onderzoeken en aanvullende informatie, bekijk je welke voorschriften nodig zijn om de leefomgeving te beschermen. Voor specialistische kennis neem je contact op met één van je collega’s, bijvoorbeeld een adviseur lucht. ’s Middags heb je voor een andere procedure contact met de GGD over een volksgezondheidsadvies dat je hebt ontvangen. Voordat je verder werkt aan het opstellen van de vergunning spar je met een directe collega over een lastige praktijksituatie waar je tegenaan bent gelopen.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die thuis is in wet- en regelgeving op het gebied van milieu of zich die kennis verder eigen willen maken. Je beoordeelt aanvragen voor vergunningen, stelt vergunningen op, bewaakt de kwaliteit hiervan en onderbouwt het voorgestelde besluit. Daarnaast toets je ingediende meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer. Hierover adviseer je onze opdrachtgevers (gemeenten en provincie). Je bent iemand die hiervoor proactief afstemming zoekt met interne en externe collega’s.

We zoeken iemand met hart voor het vak die de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving (onder meer Wabo en Activiteitenbesluit milieubeheer). Bovendien ben je bekend met ontwikkelingen zoals de Omgevingswet en heb je een hbo-opleiding milieukunde afgerond. Daarnaast beschik je over goede communicatie- en adviesvaardigheden. Kennis van de agrarische branche is een pre.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst in de brede functie van Vergunningverlener B;
  • een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 4.109.- bruto per maand (schaal 9) op basis van een fulltime (vast) dienstverband;
  • een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
  • deelname aan het pensioenfonds ABP;
  • de mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • een moderne kantooromgeving op slechts vierhonderd meter van station Tilburg.

We kijken ook wat jíj nodig hebt. We bieden je een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Kijk om je heen bij de OMWB

Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied.

Om dit te bereiken kijken meer dan 250 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving. Een perspectief waaraan we jouw bijdrage verwachten.

Solliciteren

Uiteraard zijn we benieuwd naar je cv en bovenal zijn we benieuwd naar je motivatie om bij de OMWB aan de slag te gaan. Solliciteren op deze functie kan tot en met 21 februari 2022 ter attentie van Nicolette Baijer, HR-adviseur, via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Rienk Kessenich, manager VV Landelijk gebied, Afvalverwerking, Bodem & Water (bereikbaar via 013 – 20 60 499).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

You may also like...

Reacties gesloten.