Projectleider/(beleids)adviseur Agrarisch | 32-36 uur | Thuis/Den Bosch

Het team Innovatie & Ontwikkeling zoekt een sterke Projectleider/(beleids)adviseur op het gebied van de veehouderij. Brabant Noord is een sterk agrarisch gebied en de ontwikkelingen in de veehouderij volgen zich in hoog tempo op. Dossiers rondom stikstof, RAV, stallen en emissies hebben grote invloed op de transitie veehouderij en onze organisatie. Jij speelt daarin een hoofdrol!

Spreekt dit je aan? Dan gaan we graag in gesprek met je.

Functie-omschrijving

Nooit is de transitie van de veehouderij zo prominent onder de aandacht als vandaag de dag. Dat vraagt een continue vertaling naar het werk van de Omgevingsdienst Brabant Noord: vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) op het gebied van milieu en natuur.

Als projectleider/(beleids)adviseur agrarisch:

  • Weet je waar je het over hebt: je hebt kennis en ervaring van de agrarische sector, bij voorkeur binnen VTH en beleidsontwikkelingen en je kan nieuwe kennis en ontwikkelingen snel oppikken en vertalen.
  • Je bent nieuwsgierig naar de uitvoering in de praktijk en zet dit om in concrete verbetervoorstellen om de VTH-uitvoering nóg beter en efficiënter te maken.
  • Kan je uitstekend adviseren en dit in een goed voorstel naar het management en ons bestuur brengen.
  • Kan je goed omgaan met weerstand en werk je naar resultaat toe.
  • Ben je sensitief in de organisatie maar vooral daarbuiten. Je bouwt snel een relevant netwerk en je werkt als ambassadeur van de ODBN.

In welk team kom je terecht?

Je komt te werken in het team Innovatie & Ontwikkeling. I&O is een jong team met ca. 12 hoogopgeleide collega’s die elke dag politieke, landelijke en regionale ontwikkelingen vertalen naar onze VTH-uitvoering. Dat doen zij adviserend en projectmatig. Doen wat we altijd deden is passé, de uitdagingen van vandaag, vragen om nieuwe innovatieve, creatieve maar ook concrete oplossingen! I&O is nog volop in ontwikkeling: als teamlid geef je samen met het team vorm aan deze ontwikkeling!

Wat vragen we van je?

Als beleidsadviseur agrarisch sta je stevig in je schoenen en van nature neem je graag de lead in de meest complexe dossiers. Dat doe je o.a. omdat je blij wordt om aan de basis te staan van   beleidsontwikkeling en de doorontwikkeling van collega’s. Als uitvoeringsorganisatie is de ODBN op zoek naar iemand die met beide benen op de grond staat, maar ook het overzicht kan brengen in die complexe dossiers. En dit zelf kan vertalen in een steengoed advies naar het management, directie en onze deelnemers. Een hoge kwaliteit nastreven staat namelijk hoog in je vaandel. Vanzelfsprekend heb je een helicopterview en ben je nieuwsgierig; je kijkt verder dan de grenzen van de ODBN en je eigen werkgebied omdat je weet dat daar de ontwikkelingen plaats vinden die impact hebben op ons werk. Je werkt actief samen in de Brabantbrede samenwerking en vertegenwoordigd de ODBN op inhoudelijk voortreffelijke wijze. Je werkt altijd toe naar concreet resultaat, immers resultaat bereik je pas in de uitvoering!

  • Je hebt aantoonbaar HBO/ WO werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over overtuigingskracht, denkt mee over proces- en organisatorische ontwikkelingen en beschikt over analyserende (advies)vaardigheden om te komen tot onafhankelijke oordeelsvorming. Je hebt didactische vaardigheden en een sterk ontwikkeld gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en communicatief ben je sterk.
  • Op jouw cv staat relevante werkervaring als beleidsadviseur.
  • Een flexibele instelling en je verantwoordelijk voelen voor je werk en de deadlines is voor jou een logische houding.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast veel flexibiliteit, samenwerking met gedreven collega’s, lekkere koffie en humor is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling binnen de ODBN. Wat we je nog allemaal bieden en wat onze organisatie kenmerkt lees je op www.odbn.nl/werkenbij

Meer weten en solliciteren?

Wil je inhoudelijk meer weten over de functie? Bel dan met Merijn Broeders, manager I&O op 088-7430 270.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je terecht bij de medewerker HR (afdeling HRM), bereikbaar op nummer 088 – 7430000.

Solliciteren kan voor 17 maart 2022 via de sollicitatiebutton. Hier kun je bij de vacature voor Beleidsadviseur agrarisch, je motivatie en CV uploaden. Je motivatie kun je richten aan Merijn Broeders.

In het kader van ons integriteitbeleid vragen we bij indiensttreding om referenties en een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

Acquisitie wordt niet in behandeling genomen.

You may also like...

Reacties gesloten.