Procestechnoloog | 36 uur | Ridderkerk

Jouw technologische kennis en ervaring is nodig om ervoor te zorgen dat de afvalwaterzuiveringsinstallaties van het waterschap nu en in de toekomst optimaal blijven presteren.

Functie-omschrijving

Als Procestechnoloog adviseer je, gevraagd en ongevraagd, bij complexe vraagstukken m.b.t. de waterketen. Je analyseert de zuiveringsprestaties en voert onderzoeken uit naar verbetermogelijkheden en rapporteert hierover. Jouw technologische adviezen vormen daarmee de basis voor het te ontwikkelen beleid. Bij complexe operationele problemen adviseer je over de mogelijke oplossingen. Vanuit jouw kennis en ervaring geef je procestechnologische input aan grote en uitdagende projecten binnen de waterketen. Dit kunnen nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn maar bijvoorbeeld ook input bij vergunningsaanvragen of ondersteuning van de operationele bedrijfsvoering bij incidenten. Daarnaast voer je onderzoeken, studies en (meerjaren trend-) analyses uit. Deze vormen daarmee de basis voor jouw belangrijke bijdragen aan, asset lifecycle studies, technologische schouwen, slibverwerkingsstrategiën, discrepantiestudies en dergelijke.

Daarbij is het belangrijk dat je jouw adviezen goed onder woorden weet te brengen in brieven en rapportages naar de verschillende stakeholders.
Door de diversiteit van de werkzaamheden is er ruimte om de werkzaamheden meer te richten op de projecten, de onderzoeken of de rapportages. Ook zoeken we een technoloog die naast de technologische werkzaamheden de afstemming met andere afdelingen en coördinatie binnen het team van technologen voor zijn rekening kan nemen.

Over het team

De afdeling Kennis en Advies bestaat uit 35 experts binnen de vakgebieden Waterveiligheid, Watersystemen en Waterketen. Zij adviseren de organisatie op verschillende niveaus bij vraagstukken op ons vakgebied. Het team waarvan jij onderdeel gaat uitmaken bestaat uit 5 procestechnologen die gezamenlijk een specialistisch team vormen met een hoge mate van professionaliteit en enthousiasme voor het vakgebied.

Dit ben jij

Als Procestechnoloog weet jij goed te overleggen met de verschillende stakeholders en kan jij hen, vanuit jouw inhoudelijke technologische kennis en ervaring, op overtuigende wijze adviseren.
Daarnaast heb je:

  • hbo werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van milieu-/(bio)procestechnologie;
  • specifieke opleidingen zoals UTAZ en/of HTAZ of bereid deze te halen;
  • werkervaring binnen een soortgelijke adviesfunctie;
  • goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

Dit bieden we jou

Jij komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk.

Daarnaast bieden wij:

  • een bruto maandsalaris tussen €3.306,- en € 4.550,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte startsalaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • een jaarcontract voor 36 uur per week en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €6.000,- waarmee jij voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
  • een ruim individueel keuze budget (IKB) van 21% van het salaris. Dit mag je inzetten voor verschillende doelen zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • en ook bieden we een reiskostenvergoeding en een flexibele pensioenregeling.

Hier ga je werken

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast?

Ben jij dé Procestechnoloog die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties gesloten.