Vergunningverlener meldingen Activiteitenbesluit (startersfunctie) | 20-40 uur | Tilburg

Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren aan de fysieke leefomgeving? Wil je dit doen als adviseur naar gemeente en provincie? Word dan vergunningverlener en draag bij aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Functie-omschrijving

We zoeken een young professional die zich verder wil verdiepen in wet- en regelgeving op het gebied van milieu. Deze kennis zet je in om meldingen Activiteitenbesluit te beoordelen en hierover te adviseren aan onze opdrachtgevers (gemeenten en provincie). Je bent iemand die hiervoor proactief afstemming zoekt met interne en externe collega’s.

Verder zoeken we een enthousiaste collega die hart heeft voor het milieu en bereid is zich te verdiepen in de laatste wet- en regelgeving (onder meer Wabo en Activiteitenbesluit milieubeheer) en ontwikkelingen zoals de Omgevingswet. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding met specialisaties richting procestechniek of milieukunde. Je beschikt over goede communicatie- en adviesvaardigheden en bent in staat om de regie te nemen. Je hebt bovendien gevoel voor de context waarin je werkt.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Afhankelijk van je agenda werk je op kantoor of vanuit huis. Je begint de dag met een telefonisch overleg met een bedrijf dat een melding heeft ingediend. Op basis van de melding, inclusief bijbehorende onderzoeken en aanvullende informatie, bekijk je of de melding compleet is en of maatwerkvoorschriften nodig zijn om de leefomgeving te beschermen. Voor specialistische kennis neem je contact op met een van je collega’s, bijvoorbeeld een adviseur externe veiligheid of geluid. Of spar je met een directe collega over een lastige praktijksituatie waar je tegen aan bent gelopen.

Ben je startend vergunningverlener?

Vergunningverlener meldingen Activiteitenbesluit is een startersfunctie. Heb je nog geen ervaring, maar beschik je wél over een passende achtergrond, competenties en ambities? Stuur ons dan vooral ook je motivatie. Als kennisorganisatie bieden we volop mogelijkheden om je kennis te ontwikkelen en jezelf verder bij ons te ontplooien. Wij gaan daarover graag met je in gesprek!

Want, als startend vergunningverlener sta je bij ons niet alleen. Wij zorgen voor vakinhoudelijke opleidingen en trainingen. Een ervaren collega begeleidt jou tijdens je ontwikkeling. Persoonlijke en professionele ontwikkeling bespreken jullie met elkaar. Is dat geen mooi perspectief?

Wat bieden wij?

  • een arbeidsovereenkomst in de brede functie van Vergunningverlener B;
  • een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, van minimaal € 2.865,- maximaal € 4.208,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een fulltime dienstverband;
  • een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
  • deelname aan het pensioenfonds ABP;
  • de mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts vierhonderd meter van station Tilburg.

We kijken ook wat jíj nodig hebt. We bieden je een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Kijk om je heen bij de OMWB

Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied.

Om dit te bereiken kijken meer dan 300 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving. Een perspectief waaraan we jouw bijdrage verwachten.

Vacature Omgevingsdienst midden West Brabant

Solliciteren

Uiteraard zijn we benieuwd naar je cv en bovenal zijn we benieuwd naar je motivatie om bij de OMWB aan de slag te gaan. Solliciteren op deze functie kan tot en met 4 september 2022 ter attentie van Cees Weber, HR-adviseur, via de “sollicitatiepagina”. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Diantha Wijngaard, manager VV Industrie & MKB (bereikbaar via 06- 528 574 63) of Rienk Kessenich, vervangend manager (bereikbaar via 06-528 574 99).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties gesloten.