Regisseur duurzaam stedelijk waterbeheer | 30 – 38 uur | Delft

Een stukje Delft, zo druk als Manhattan, klimaatbestendig maken. Of het nu gaat om onderhoud of baanbrekende meerjarenprojecten: als regisseur waterbeheer maak je de TU-campus klaar voor de toekomst!

Functieomschrijving

Een klimaatbestendige en biodiverse campus? Dat begint met op-en-top waterbeheer. Van innovatieve meerjarenprogramma’s die de TU Delft beschermen tegen overstromingen en droogte, tot goed functionerende rioleringen. Voilà, dit is jouw rol als regisseur in een notendop. Uitdagend, want onze campus is 160 hectare groot. En met ruim 40.0000 studenten, medewerkers, ondernemers en bewoners is het er even druk als in Manhattan.
 
Je heet niet voor niets regisseur. Want of het nu dagelijks onderhoud of grote investeringen zijn, jij coördineert projecten van begin tot eind – van beleid en begroting tot uitvoering en monitoring. Daarbij schakel je met uiteenlopende partijen. Zoals collega’s van technisch beheer en assetmanagement, en extern onder meer het waterschap, adviesbureaus, projectontwikkelaars, aannemers, visverenigingen en de gemeente.
 
Het voordeel van jouw allround rol? Dat je je volop verder kunt ontwikkelen! Zo leer je projecten (Europees) aanbesteden. En duik je in de nieuwste ontwikkelingen. Neem de waterkwaliteit. Zoals jij weet is die in Nederland niet zo best. Maar laat de TU Delft – met al die slimmeriken op het gebied van watermanagement – nu dé plek zijn waar je het verschil kunt maken. Hoe gaaf is het om met studenten en professoren te werken aan oplossingen die niet alleen op onze campus, maar misschien wel landelijk de waterkwaliteit in sloten en plassen verbetert? Bij ons krijg je alle ruimte om met ideeën te komen!
 

Wat jouw baan nog meer zo leuk maakt? Ons team Integraal Beheer Openbare Ruimte. Samen met je 20 collega’s vorm je een hechte en slagvaardige groep experts. De sfeer is collegiaal. En omdat we 2 keer in de week teamoverleg hebben, weten we altijd wat er speelt en kunnen we elkaar helpen als dat nodig is. En wist je dat we bekendstaan als de afdeling met de snelste reactietijd! Daar zijn we terecht trots op!

Functie-eisen

  • Je hebt hbo-niveau.
  • Je hebt een brede achtergrond in waterbeheer en voldoende civiele kennis om een deskundig gesprekspartner te zijn voor onder anderen adviesbureaus en aannemers.
  • Je hebt ervaring met het opstellen en uitvoeren van project- en beheerprogramma’s.
  • Je bent gedreven om het verschil te maken als het gaat om het klimaat en biodiversiteit.
  • Je kunt belangen goed afwegen, logische keuzes maken en deze krachtig onderbouwen.
  • Je hebt een proactieve instelling, waardoor je graag aanpakt en knopen durft door te hakken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 30-38 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332,- en een maximum van €5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.
  • Per 1 september aanstaande geldt een loonsverhoging van 3,7% door een CAO-wijziging, gevolgd door een extra verhoging van 1% op 1 januari 2025. Aanvullend hierop ontvangen de meeste medewerkers in dienst op 1 september 2024 een eenmalige uitkering van € 300,- bruto op basis van een voltijds dienstverband.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.
 
Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.
 
Challenge. Change. Impact!
 

Universiteitsdienst – Directie Campus Real Estate & Facility Management

 

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 
 
Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Cas Verhoeven, Manager Public Space Management (C.A.Verhoeven@tudelft.nl of 06-38695237).

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Solliciteer uiterlijk 24 september 2024 via de sollicitatiebutton.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties zijn gesloten.