Junior Directievoerder/ Contractmanager Technische Projecten | 32-36 uur | Delft

Ben jij een betrouwbare- en flexibele directievoerder? Heb je oog voor de omgeving en passie voor civiele techniek? En zie je een uitdaging in het mede creëren van ontwikkeling bij je directe collega’s? Dan zoeken we jou!

Functie-omschrijving

Als directievoerder verzorg je namens de gemeente Delft het contractmanagement op de uitvoering van complexe civieltechnische projecten.  Veelal gaat het om RAW, maar ook UAV-gc en Bouwteamovereenkomsten. Voor de aanbesteding neem je deel aan het projectteam en adviseer je over de techniek. Ook ben je verantwoordelijk voor het toetsen van het contract (bestek).

Na de aanbesteding ben je verantwoordelijk voor de goede realisatie en afronding van het project. Hiervoor voer je overleg met uitvoerende partijen en ben je het aanspreekpunt voor omwonenden en bedrijven. Verder heb je bij knelpunten mandaat om over kwaliteit, planning en financiën te beslissen zodat gemaakte afspraken nagekomen worden.

Je werkplek

Binnen de keten Ruimte en Economie kom je te werken bij afdeling Realisatie. Met nog 4 collega directievoerders zorg je voor het uitvoeren en overdragen van (civiel)technische projecten. Denk hierbij aan de aanleg of vervanging van kunstwerken, wegen, riolering en het bouw-/woonrijp maken van ontwikkellocaties.

Je werkt zelfstandig op meerdere projecten tegelijk, maar doet ook mee in het team werkvoorbereiding en directievoering. Binnen het team is er veel ruimte om kennis en ervaring te delen en ook zelf als vraagbaak of sparringpartner te fungeren.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een directievoerder voor de volgende projecten:

  • Diverse infra projecten uit de adaptieve mobiliteitsagenda Delft;
  • Diverse integrale vervangingsopgaven met o.a. riolering, wegen en kunstwerken;
  • Technische projectleiding t.b.v. advisering en uitvoering gebiedsontwikkeling.

Tijdens de kennismaking vertellen we je hier graag meer over!

Je profiel

Als directievoerder heb je verstand van civiele techniek en kent de aannemerij voor jou geen geheimen. Je brengt vakkennis mee, hebt oog voor de werkwijze en belangen van aannemers, maar bent tegelijkertijd in staat om te denken vanuit het belang van de omgeving en het project.

Je bent communicatief vaardig, blinkt uit in samenwerken en legt gemakkelijk contact met bewoners, aannemers en nutspartijen. Daarnaast kun je goed je rol vinden in onderhandeling en ben je stressbestendig. Je vindt het leuk om actie te ondernemen en flexibel wanneer het project een extra inspanning van jou verlangt.

Je bent praktisch aangelegd en denkt in mogelijkheden. Je kunt zelfstandig werken, maar je zoekt ook de samenwerking en afstemming met andere collega’s. Vanuit jouw maatschappelijke betrokkenheid is een baan bij de gemeente Delft een logische keuze.

In het team willen we graag de zakelijkheid, omgevingsbewustzijn en resultaat en actiegerichtheid verder versterken. Graag zien we deze drijfveren dan ook in jou terug.

 

Andere eisen

  • Afgeronde HBO opleiding civiele techniek (of gelijkwaardig ervaring-werk-denk niveau);
  • Representatief en omgeving sensitief;
  • Daadkrachtig en verbindend kunnen samenwerken;
  • Doortastend en stressbestendig.

Ons aanbod

Een diverse, uitdagende functie in een inspirerend team met fijne collega’s. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €5.009,- (schaal 10) bruto bij een 36-urige werkweek. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week.

Door het aanvullend Individueel Keuze Budget van 17,05 %, heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: Als directievoerder werk je grotendeels op de projecten in de stad, maar onze kantoorwerkzaamheden doen we in Delft tijd en plaats onafhankelijk. Dat betekent dat je deels vanuit ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft werkt en deels elders (bv thuis). De werktijden zijn in overleg flexibel.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Nieko Kamping (Afdelingshoofd Realisatie, cluster Ruimte en Economie) via telefoonnummer 06 52 73 93 76.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en CV via de ‘solliciteer button. Bij een geschikte invulling sluiten we de vacature eerder af.

Het opmaken van een management drives profiel kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties zijn gesloten.