Expert Vergunningen HSSE | Tata Steel

Voor Tata Steel Nederland voor de afdeling Health, Safety, Security & Environment zijn wij op zoek naar een expert op het gebied van vergunningaanvragen. Samen met de coördinator vergunningen en de twee medewerkers vergunningen bewaak jij de tijdige, correcte en pro actieve vergunningaanvragen.

Functie-omschrijving

Zo ben jij een spin in het web tussen de verschillende werkeenheden (fabrieken) en vernieuwingsprojecten zoals de Omgevingsdienst en Rijkswaterstaat. Jij zorgt er voor dat complexe aanvragen inhoudelijk goed, en efficiënt worden ingediend bij de juiste instantie. Om dat goed te kunnen doen heb je ruime ervaringen met vergunningstrajecten, heb je de juiste juridische kennis en werk je secuur. Daarnaast begrijp jij hoe organisaties werken en hoe het krachtenveld rondom Tata Steel druk kan zetten op het vergunningenproces. Om in deze context succesvol te zijn, ben jij goed in staat om netwerken te onderhouden en samenwerking mogelijk te maken. Je hebt namelijk te maken met veel stakeholders. Naast de contacten met de overheid zijn je belangrijkste contacten de projectleiders die aanvragen doen, de milieuadviseurs bij de werkeenheden en andere inhoudelijke adviseurs bij HSSE en legal. Tot slot ben jij ook verantwoordelijk voor het toezien op een adequate administratie en archivering van alle dossiers bij het vergunningenbureau. 

Jij werkt direct samen met 3 collega’s milieuvergunningen en indirect met 4 collega’s bouwvergunningen. De teamleden van ons hechte, informele team zijn ambitieuze professionals, die op dagelijkse basis kennis en informatie met elkaar uitwisselen. Daarnaast werk je in jouw functie samen met milieudeskundigen en deskundigen bij de verschillende werkeenheden.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Lees dan verder via https://tinyurl.com/Expert-Vergunningen

Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Vivian Boers, Corporate Recruiter, telefonisch of op 06-11623373.

You may also like...

Reacties zijn gesloten.