Projectmanager Industriële Locatieontwikkeling | 32-40 uur | Amsterdam, Assen, Deventer, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht

Heb je de ambitie om als projectmanager te werken voor de meest toonaangevende bedrijven aan herontwikkelingsprojecten (oprichten, optimalisatie, sloop)? En vind je het een uitdaging om ons bestaande team tot grotere hoogte te ontwikkelen in samenwerking met de teammanager?

Functie-omschrijving

Echt impact maken doe je bij TAUW. Want net als jij hebben wij een ambitie: toonaangevend zijn op het gebied van industriële locatieontwikkeling. Als internationaal advies- en ingenieursbureau werken we dagelijks aan een vitale en duurzame leefomgeving. Als projectmanager Site(re)development heb je een afwisselende baan. Je werkt aan complexe herontwikkelingsopgaven van Industriele opdrachtgevers (o.a. binnen de sectoren chemie, olie- & gasterminals, food, recyclingbedrijven, afvalverwerkers, luchthavens). Zo zijn de havens in Nederland een belangrijk werkgebied.

Hier word jij enthousiast van

De ene dag ben je je projectteam aan het organiseren, begeleiden en stimuleren, de andere dag voer je strategisch overleg met een HSE-manager, directeur en/of met bevoegde gezagen. Het team bestaat (met jou erbij) uit: ongeveer 20 professionals. Je werkt daarnaast samen met diverse werkvelden die nodig zijn voor Industriële herontwikkeling. Daarnaast krijg je de kans om zowel nationale als internationale projecten uit te voeren en bij te dragen aan de ontwikkeling van de internationale samenwerking.

Kortom, geen dag is hetzelfde! Samen met de opdrachtgever heb je een opgave waar je samen voor staat! Je bent een vertrouwenspersoon voor de opdrachtgever, immers de herontwikkelingsopgave is ook voor de opdrachtgever vaak nieuw en uniek.

Onze vernieuwde Webpagina Industriële locatieontwikkeling | TAUW geeft een mooi inzicht in het werkveld en onze projecten, zoals:

Wat jou de ideale aanwinst maakt

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding.
  • Relevante en aantoonbare werkervaring op gebied van industriële locatieontwikkeling.
  • Je hebt affiniteit met het leiden van grote (integrale) projecten (en teams).
  • Je bent op de hoogte van actuele Milieu wet- en regelgeving en hebt gevoel bij de HSE werkvelden.
  • Het hebben van een netwerk in de Nederlandse Haven(s) is een pre.
  • Je bent in staat om verbanden te zien tussen de verschillende stadia en belangen van de opdrachtgever in relatie tot de ontwikkelopgave.
  • Je laat je niet van je stuk brengen in het voortdurend schakelen en weet het hoofd koel te houden in hectische situaties.
  • Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s en communiceren gaat jou goed af. Je bent een echte verbinder.
  • Je werkt graag samen in een team met verschillende disciplines.

Waarom TAUW?

Minimaal 30 vakantiedagen, met de mogelijkheid om extra verlof aan te kopen, en een uitstekende pensioenregeling.

Daarnaast krijg je bij ons veel vrijheid: jij bepaalt waar je werkt en wanneer.

Werk je regelmatig thuis? Je krijgt een thuiswerkvergoeding en TAUW richt jouw thuiswerkplek in.

Onze mensen zijn onze belangrijkste waarde. Daarom zijn we trots op onze bedrijfsstructuur.

Alle vaste medewerkers krijgen de kans om mede-eigenaar te worden van TAUW. Samen bereiken we onze resultaten en daar heeft iedereen een even groot aandeel in. Bij een vaste aanstelling krijg jij alvast de eerste vijf aandeelcertificaten cadeau.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat we plezier hebben met elkaar, gezond en vitaal blijven.

Daarvoor organiseren we verschillende activiteiten en programma’s.

Daarnaast kan je altijd blijven groeien en jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan TAUW University.

LIVE YOUR AMBITION!

Wij zijn op zoek naar toegewijde professionals met passie voor hun vak. Mensen met dromen, idealen én ambities. Heb jij zin om jouw dromen waar te maken bij TAUW en daarmee bij te dragen aan een vitale leefomgeving voor de generaties van vandaag én morgen?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Dit kan ook als deze rol jou op het lijf geschreven is, maar jouw kennis of ervaring niet volledig aansluit op het gevraagde profiel.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

You may also like...

Reacties zijn gesloten.