Innovatie technoloog | 0.6-0.8 fte | Moerdijk

N.V. Slibverwerking Noord-Brabant (SNB) in Moerdijk vervult een vitale maatschappelijke taak: het optimaal verwerken van zuiveringsslib. Zuiveringsslib is afval dat overblijft na het biologisch zuiveren van afvalwater. Dat doen wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Werken bij SNB betekent dat je een bijdrage levert aan een duurzamere samenleving. Wij zetten onder meer maximaal in op hergebruik van reststoffen en op het terugwinnen van energie. Voor de toekomst werken wij aan een circulaire afvalwater- en slibketen, samen met zeven waterschappen, onze aandeelhouders. Kijk ook op www.snb.nl.

Functie-omschrijving

Bij SNB werk je samen met in totaal zo’n vijftig collega’s in een compact, professioneel en hoogwaardig bedrijf. Elke medewerker draagt bij aan de resultaten en wordt uitgedaagd om mee te denken over het werk. Bij SNB hebben we oog voor elkaar en vinden we persoonlijk contact belangrijk: we kennen elkaar, werken goed samen op basis van gelijkwaardigheid en de lijnen zijn kort. Samen zorgen we voor een gezonde, plezierige, sociale en veilige werkomgeving.

Chemisch technoloog die toekomstvisie combineert met pragmatisme

Als Innovatietechnoloog vorm je zelfstandig de nieuwe stafafdeling Innovatie, die rechtstreeks onder de directeur valt. Hierbij:

 • Ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van technieken, processen en methodieken die de transitie van een duurzame slibketen naar een circulaire slibketen helpen realiseren.
 • Volg je de marktontwikkelingen in slibverwerking, rookgasreiniging, afvalwaterzuivering en slibreststoffenverwerking op de voet en zorg je voor het opstellen en uitdragen van onze innovatievisie, -strategie en -roadmaps.
 • Bouw jij verder aan netwerken en samenwerkingen met onder meer waterschappen, kennisinstituten, technologiebedrijven en marktpartijen en ben jij een drijvende kracht achter onderzoeksprojecten en haalbaarheidsstudies, samen met partners.
 • Ben je een gedreven projectleider en uitvoerder bij kleinere innovatieprojecten.
 • Bovendien ben jij de ‘innovatie-ambassadeur’ voor de organisatie. Met je kennis en enthousiasme kun je de gehele organisatie en stakeholders meenemen in toekomstige ontwikkelingen en innovatiemogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt ten minste een werk- en denkniveau op hbo-niveau en een relevant diploma in Chemische technologie of een vergelijkbare richting.
 • Wij staan open voor kandidaten met diverse ervaringsprofielen: van enige relevante werkervaring in een vergelijkbare functie tot een kandidaat die al een netwerk binnen het segment heeft. Samen kijken we dan naar een optimale invulling van de rol en de benodigde ondersteuning.
 • Je bent gewend om planmatig en projectmatig te werken.
 • Je kunt lijnen uitzetten, inhoudelijk en informeel de leiding nemen en mensen enthousiasmeren en meenemen in de innovatievisie en -strategie.

Dit mag je van ons verwachten

 • Wij bieden jou een marktconform maandsalaris aangevuld met een volledige 13de maand.
 • Verder bieden wij jou een aantal vergoedingen (o.a. tegemoetkoming in de ziektekosten), een ruime reiskostenvergoeding en 40 verlofdagen.
 • Een ABP pensioenfonds.
 • Dit is een nieuwe functie. Jij kunt samen met ons de functie inhoudelijk ontwikkelen.
 • Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via mentorschap te zorgen dat je blijft ontwikkelen.
 • Wij vinden transparantie, vrijheid en ruimte om zelfstandig te werken en een goede werk/privébalans belangrijk.

Wij werken voortdurend aan innovatie om onze verantwoordelijke maatschappelijke taak zo duurzaam mogelijk uit te kunnen voeren. De functie van Innovatietechnoloog bij SNB is daarbij een nieuwe, belangrijke en uitdagende functie en mede daardoor ook zeer boeiend en veelzijdig.

Heb je interesse in deze nieuwe functie?

Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan contact op met Karin Tak. Bel haar direct op 06-57944287 of stuur een e-mail naar info@snb.nl.

Wil je meteen solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website of stuur jouw cv of LinkedIn-link en je motivatie naar info@snb.nl en zet in de onderwerpregel: Vacature Innovatietechnoloog.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

You may also like...

Reacties zijn gesloten.